top of page

Nyhedsbrev nr. 8

Nyhedsbrev nr 8, september 2021


Vi håber, I har haft en god sommer.

Tirsdag d. 14. september 2021 kl 17 afholder vi generalforsamling i fællesrum 2 på Humlebæk skole, Udskolingen, Baunebjergvej. Allerede d. 14. oktober bliver der afholdt en ekstraordinær generalforsamling samme tid og sted, hvor vi skal vedtage planen for Teglværksparkens renoveringsprojekter. Renoveringsprojekterne bliver fremlagt af Bolig Experten. Vi håber, rigtig mange vil deltage i de kommende møder.


Hen over sommeren har der været cykeloprydning og effekterne bliver afhentet d 1. september.


Hegnet i mellem blok 7 og jernbanen er bestilt, desværre er t-stykkerne i restordre. Så vi må have tålmodighed lidt endnu.


De 4 riste foran opgangsdørene, der er gået i stykker er bestilt, men disse er også i restordre pga. mangel på jern.


Vi har fået tilbud på udskiftning af stolpebeslag på gelændrene på svalegangene på blokkene 1 til 6 Arbejdet går i gang snarest muligt, formentlig i september.


I forbindelse med tilstandsrapporten skal tagene efterses med en drone. Tagene bliver fotograferet for at få et billede af deres tilstand. Mere information følger.


Det skridsikre tape på trapperne til svalegangene er fjernet og der bliver lagt nyt på.


Det væltede træ ved blok 4 og 5 er blevet skåret op og lagt ud i hegnet igen til gavn for biodiversiteten.


Skraldegården giver viceværterne og os problemer pga. manglende sortering. Viceværterne bruger for meget tid på at lave den sortering, vi beboere selv burde lave. Orienter jer venligst på skiltene. Da skralderummet er blevet mindre, er det ikke længere muligt at stille store møbler, så som sofaer og store lænestole i skralderummet. Man må selv køre dem på genbrugspladsen.


Ved indfaldsvejene kommer der nye skilte vedrørende parkering, der tydeligt gør opmærksom på at vores område er privat og kun kan benyttes til parkering af beboere i Teglværksparken.

Samtidig gør vi opmærksom på at trailere ikke kan henstilles på vores arealer.


På gensyn d. 14. september kl. 17


Mange hilsner Michael, Kirsten og Birgitte

26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyhedsbrev nr 9 oktober 2021 Så er der igen lidt nyt fra bestyrelsen. Vi har haft vores første bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse. Der er gode takter og mange gode kræfter, der er klar til at tage

Teglværksparken 20. maj 2021 Så er der igen lidt nyt fra bestyrelsen... Desværre har Dana og Nanna forladt bestyrelsen af personlige årsager. Nanna bliver heldigvis ved med at tage sig af vaskerierne.

Allerførst velkommen til vores nye/gamle viceværter Sami, Lars og søn. Vi er så glade for, at der nu igen bliver orden i Teglværksparken. Og der er nok at se til. Der er kommet en del nye beboere. Vel

bottom of page