top of page

Nyhedsbrev nr. 6. Marts 2021

Allerførst velkommen til vores nye/gamle viceværter Sami, Lars og søn. Vi er så glade for, at der nu igen bliver orden i Teglværksparken. Og der er nok at se til.


Der er kommet en del nye beboere. Velkommen til jer. Vi håber, I bliver glade for at bo her.

Til jer, der allerede bor her, hjælp dem med at finde sig godt til rette i Teglværksparken. Fortæl dem bl.a., at de kan henvende til vore viceværter og bestyrelsen, hvis de har behov for information.


Vi glæder os til, at foråret rigtig sætter ind. Det medvirker desværre også til, at det er blevet tydeligt, at der ligger en del cigaret skodder og hundelorte. (Jan samlede næsten 400 skodder op på et par dage.) Helt ærligt, det kan ikke være rigtigt. Begge dele skal i molokken til restaffald.


Den nye skraldegård er ved at være færdig. Nu er der rum til sortering af affaldet. Skiltene er på vej. Vi sender en kraftig opfordring til jer om at sortere alt affald, lige som vi gør i molokkerne. Vi ved godt, at hovedparten af jer er supergode til at sortere. Hjælp med at få de sidste med. Det er ikke vore viceværter, der skal rydde op efter os, det er deres tid ikke beregnet til.

Alle der ikke har modtaget den grønne sorteringsvejledning til molokkerne fra kommunen, kan afhente en hos Sami.


Legepladsen bliver for eftertiden revet hver 14. dag, der kommer mere sand i sandkassen og det vil være dejligt, hvis I vil huske at lægge legetøjet op i sandkassen og sætte nettet på efter endt brug.


Vaskerierne har igen fået døre på. Husk at lukke døren for at dæmpe støjen. Hvis der er spørgsmål vedrørende vaskerierne, kan I henvende jer til Nanna, som bor i 379A.


Biomolokken skal forblive aflåst, da kommunen ikke afhenter bioaffald endnu. Der bliver sat en spærre på, da det koster foreningen 3000 kr. at få en ekstra tømning.


Hvis I udskifter radiatorer, skal I ringe til Lars S. på 28114703, så han kan fylde vand på varmeanlægget igen.


Asfaltskaden på stien ved blok 7 er repareret.

6. april starter håndværkerne med de indvendige sætningsskader i blok 7. Det drejer sig om 4 lejligheder. I den forbindelse vil der være en del støj i april måned.

Gelænderne i 303, 309, 337 og 389 bliver repareret. Snedkeren har været der for at se på skaderne og går i gang hurtigst muligt.


Som besluttet på generalforsamlingen, afholder vi den første af 2 arbejdsdage om året i Teglværksparken søndag den 18. april. Vi modtager gerne forslag til arbejdsopgaver. Bestyrelsen foreslår følgende opgaver: Male affaldsgården 2. gang, male legepladsens træværk, rense trappetrin til svalegangene for gammel tape, rense tagrender på garager, og male garagerne færdigt.

På arbejdsdagen vil der være forfriskninger og lidt spiseligt i løbet af dagen.

I må meget gerne melde tilbage, om I har lyst til at deltage.

Vi afventer selvfølgelig nye Corona restriktioner og tager endelig stilling.


Vi har nye cykelstativer stående. Giv os en melding om, hvor I synes der mangler cykelparkering.


En god ide fra en af vores beboere: Hvis du har lyst, kan du donere et træ til Teglværksparkens forskønnelse.

En beboer foreslår, at vi afholder et loppemarked her i Teglværksparken søndag d. 30. maj. Mere information følger.

Vi afventer selvfølgelig nye Corona restriktioner og tager endelig stilling.


Vi mangler suppleanter i bestyrelsen. Tænk over om du kunne have lyst til at stille op på næste ordinære generalforsamling.


Gem blomsterløg, så de kan graves ned i Teglværksparken senere.


Mange hilsener Nanna, Dana, Michael, Kirsten og Birgitte

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyhedsbrev nr 9 oktober 2021 Så er der igen lidt nyt fra bestyrelsen. Vi har haft vores første bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse. Der er gode takter og mange gode kræfter, der er klar til at tage

Nyhedsbrev nr 8, september 2021 Vi håber, I har haft en god sommer. Tirsdag d. 14. september 2021 kl 17 afholder vi generalforsamling i fællesrum 2 på Humlebæk skole, Udskolingen, Baunebjergvej. Alle

Teglværksparken 20. maj 2021 Så er der igen lidt nyt fra bestyrelsen... Desværre har Dana og Nanna forladt bestyrelsen af personlige årsager. Nanna bliver heldigvis ved med at tage sig af vaskerierne.

bottom of page