top of page

Nyhedsbrev nr. 3

Opdateret: 26. nov. 2020

Nyhedsbrev nr 3 28. oktober 2020 Som alle nok ved, har vi været udfordret af vores varmeanlæg. Heldigvis blev fejlen fundet og problemerne er ovre. Dog skal vi alle huske at få efterset vores termostater en gang om året.


Molokkerne er færdige og taget i brug. Da vi venter på at kommunen kan håndtere bioaffald er molokken aflåst. Det gamle skralderum bliver genetableret i mindre størrelse og skal indeholde vores kemikalieskab og mindre båse til storskrald. Vi deltager i den kommunale storskraldsordning, hvor affald bliver afhentet den 4. torsdag i måneden.


Sætningsskaderne i lejlighederne i blok 7 forventes udbedret i løbet af november måned.


D. 1. november åbner vi vores hjemmeside, www.teglvaerksparken.com. Ligeledes overgår vi d. 1. november til digitalinformation dvs. at I modtager information via hjemmesiden og mails. Hvis I ikke har afleveret mailadresse til Cecilie@boligexperten.dk endnu, så gør det inden 1. november. Dog bruger vi stadig udhænsskabet ved skraldegården til information.


Første søndag i advent tænder vi juletræet kl. 17 på legepladsen. Vi følger Covid 19 udviklingen og vender tilbage med flere detaljer.


Vaskebrikker bliver fra nu af udleveret af Nanna i 379 a


Vi er blevet kontaktet af Jan Arne Hansen, der har gjort os opmærksom på at han ikke var med i gruppen der stillede et mistillidsvotum til den siddende bestyrelse. I vores brev skrev vi at mistillidsvotummet var kommet fra den gamle bestyrelse. Undskyld fejltagelsen.


Bestyrelsen har modtaget en mail ang. biodiversiteten i Teglværksparken. Det foreslås at vi laver flere steder med insektvenlige blomster og planter i det hele taget. I hører mere, men gode ideer modtages.


Vi håber at der igen kan etableres en beboerforening i Teglværksparken. Vi har fine faciliteter som kan anvendes til mange formål. Beboere der har lyst til at være med i processen kan henvende sig til Kirsten 367b eller på mailen tvparken@gmail.com


Et lille hjertesuk fra bestyrelsen. Vi opfordrer jer alle til at hjælpe hinanden og holde den gode tone og dermed det gode naboskab. Derudover vil vi også bede jer om at være med til at holde vores smukke område rent og pænt.

Mvh. Bestyrelsen

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page